När du fyller jämnt, barnen tar studenten eller du och din käraste gifter er och dagen förtjänar den bästa utav smaker – då kan vi på Almö Catering erbjuda maten som höjer stämningen på ditt event.

Vill du ha hjälp med mer än bara maten så kan vi dessutom erbjuda dig ett helhetskoncept. Bord, stolar och DJ är självklara delar i den perfekta festen. Med uppdrag som Taube Spelen, Volvo Ocean Race och Vasaloppet vet vi vad du behöver. Låt oss ta hand om ditt event – så att du kan fokusera på att ha roligt.

För oss är det viktigt att alltid kunna erbjuda catering av högsta kvalitet oavsett tillfälle. Förutom klassiker som italiensk catering, medelhavsbuffé eller Almös egna buffé erbjuder vi vegetarisk smörgåstårta, glutenfria bakverk och vegansk buffé.

Vi har också catering till dina säsongsbaserade högtider. Julbuffé, studentbuffé och påskbuffé.

Göteborg, Trollhättan och Tjörn. Vart än ditt event kommer äga rum kan vi hjälpa dig.

Med många år av erfarenhet har vi bland annat levererat catering till bröllop, begravningar och födelsedagsfester. Att få ansvar för smakerna på så viktiga dagar i livet tar vi på största allvar. För oss är det ett uppdrag vi är mycket stolta över. Det är därför med stor glädje som vi får uppleva att många av våra kunder fortsätter att använda oss genom åren. Oavsett anledning livet ger oss att ta del av det där lilla extra. När du behöver catering i Stenungsund med omnejd finns vi här

För oss är det viktigt att alltid kunna erbjuda catering av högsta kvalitet oavsett tillfälle. Förutom klassiker som italiensk catering, medelhavsbuffé eller Almös egna buffé erbjuder vi vegetarisk smörgåstårta, glutenfria bakverk och vegansk buffé.

Almö Catering

Centrumhuset 2, Myggenäsvägen, 471 60 Myggenäs

Din kundvagn
0